Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

10 august 2018 – o nouă zi tristă pentru România! Ce s-a întâmplat de fapt în timpul protestului de ieri

  1. Home/
  2. Justiție/

Piața Universității, 1989!Piața Victoriei, 2018!La 28 de ani distanță, aceleași scenarii, aceleași manipulări ale opiniei publice!Atunci au spus că au început să tragă în cetățenii români fiindcă erau considerați TERORIȘTI! Acum, au intervenit în forță fiindcă au motivat faptul că printre protestatari s-au aflat ULTRAȘI! Și atunci, la fel ca acum nu a fost decât diversiune și manipularea oamenilor pentru a putea acoperi adevăratele motive și anume: apărarea puterii urmașilor lui Hitler, Stalin… adepților lor, Ion Iliescu în ’89 și Dragnea cu întreaga camarilă PSD-istă!
Rușine, Tristețe, Dezamăgire…
Păcat!Români care luptă împotriva românilor
Un aparat represiv bine pus la punct!
Toți plătiți din banii noștri, din banii celor pe care aseară ne-au atacat, ne-au lovit, ne-au jignit, ne-au umilit, ne-au gazat…

Violenţe fără margini în Piaţa Victoriei. Explicaţiile Jandarmeriei. Protestele vor continua
Peste 450 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma ciocnirilor violente din timpul protestelor de ieri. Primele incidente au început în jurul orei 16.00. Instigatorii au incendiat diverse zone, au aruncat cu borduri şi cu sticle spre jandarmi. La rândul lor, aceştia au răspuns cu forţă și acum vor fi anchetați de Parchetul Militar. Astăzi sunt anunțate noi proteste.

În jurul orei 23.00, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a dat ordin ca jandarmii să intervină în forță, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru. Speranța Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov şi a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

. Jandarmeria Română a precizat că ordinul de intervenție a fost dat de prefectul Capitalei. S-a intervenit în forță după ce jandarmii au fost loviți cu pietre, susțin autoritățile. Potrivit Jandarmeriei, 33 de persoane au fost duse la secție și s-au deschis opt dosare penale. S-a sutras o singură armă, de la femeia agresată de protestatari.

Sursa: Cristian Techiu

Andru