Rețeta care îți curăță plămânii în doar trei zile! Este recomandată și nefumătorilor

Există o rețetă specială, pe bază de elemente naturale, care îți poate curăța plămânii în doar trei zile. Mai mult de atât, cu toate că se adresează în special fumătorilor, aceasta poate fi urmată și de cei care nu fumează dar totuși vor să facă o detoxifiere a aparatului respirator. Ce trebuie să faceți.

Problemele cu plămânii, întâlnite și la nefumători

Există numeroase persoane care nu au fumat niciodată, dar totuși suferă de anumite probleme ale plămânilor. De asemenea, există fumător înrăiți care strigă sus și tare că nu suferă de nicio afecțiune și se consideră perfect sănătoși. Cu toate acestea, problemele și situațiile diferă de la om la om. Un lucru este sigur, fumatul este prezentat drept principala cauză a cancerului la plămâni. În rândurile de mai jos puțeți descoperi o metodă deosebit de eficientă în cazul celor care fumează și vor să își curețe organismul, cât și pentru cei care nu au acest viciu, dar simt că o astfel de cură ar putea să îi ajute.

Rețeta care îți curăță plămânii în doar trei zile

Cu toate că nu este o dietă ușoară și nu orcine poate să o urmeze, se pare că aceasta aduce numeroase beneficii. Cu toate că dieta în sine ține trei zile, cu două zile înainte de a începe trebuie să stagnați consumul de lactate. Mai mult, în seară de dinaintea primei zile de cură este recomandat consumul unei căni de ceai de sunătoare, înainte de culcare, acesta ajutând la curățarea toxinelor din intestine. Un lucru deosebit de important este acela ca pe parcursul procesului ca plămânii să nu fie încarcați, așa că fumatul este de asemenea interzis.

Tratamentul decurge într-o serie de patru pași simpli care trebuie urmați timp de trei zile consecutiv. Pasul întâi se referă la micul dejun. Dis-de-dimineață trebuie băut un suc făcut din două lămâi stoarse și 300 de ml de apă. Apoi, în timpul prânzului trebuie urmat pasul doi, consumul a 300 de ml de suc de ananas sau de grapefruit. Aceste fructe conțin antioxidanți naturali, extrem de importanți pentru sănătatea și funcționarea corectă a plămânilor. Următorul pas, al treilea, are loc în jurul orei 16.00 atunci când cei care urmează această cură de detoxifiere trebuie să bea un pahar, adică 300 de ml de suc proaspăt stors de morcovi. Este cunoscut faptul că morcovii îmbunătățesc alcalinitatea din sânge. Ultimul pas de urmate, al patrulea, se desfășoară înainte de cină, când trebuie consumat un pahar de suc bogat în potasiu. Acesta poate fi procurat, de exemplu, prin stoarcerea a 300 grame de păstârnac, 200 de grame de măcriș și 300 de grame de castraveți proaspeți.

Indicații pentru a urma cura cu potențial maxim

Timp de trei zile, alături de consumul de sucuri naturale, este indicată mișcarea moderată și somnul suficient. Mai mult, pentru a crește rezultatele, se pot face băi fierbinți sau sesiuni de saună de cel puțin 20 de minute. Cu toate că regimul poate să pară dificil, rezultatele se vor vedea imediat.

Revista Presei