70% dintre români au probleme cu infectarea unghiilor. Învață să prepari acasă amestecul natural care te scapă de infecție în câteva ore

08 sept. 2020
70% dintre români au probleme cu infectarea unghiilor. Învață să prepari acasă amestecul natural care te scapă de infecție în câteva ore

Infectarea unghiilor este o problemă cu care se confruntă aproximativ 70% dintre români. Există foarte multe cauze care generează această problemă și, pe lângă că este extrem de inestetică, ciuperca poate fi transmisă și de la o persoană la alta.

Cel mai important este ca, dacă ai observat semne de infectie, să iei măsuri imediat, înainte să se extindă.

Bicarbonat de sodiu și oțet, remediu minune

„Vei putea face acest lucru foarte usor, intrucat ciuperca care cauzeaza aceasta infectie este foarte sensibila la bicarbonat de sodiu si otet.

Bicarbonatul de sodiu previne raspandirea ciupercii, iar otetul o elimina definitiv. Se pune 1 litru de apa calda intr-un vas si se adauga 5 linguri de bicarbonat de sodiu.

Se amesteca pana cand se dizolva bicarbonatul si se tin picioarele in amestec timp de 15 minute. Se repeta procedura, schimband apa si bicarbonatul si adaugand 200 ml de otet,” notează floaredetei.ro.

Ține picioarele în acest amestec vreme de 10 minute. Repetă procedura în fiecare zi, timp de 10 zile.

Nu uita să schimbi șosetele după fiecare procedură, în caz că bacteria a rămas în acestea.