A ajuns aşa după ce s-a vopsit singură acasă! Greşeala fatală care putea să o coste viaţa VIDEO

25 apr. 2020
A ajuns aşa după ce s-a vopsit singură acasă! Greşeala fatală care putea să o coste viaţa VIDEO

O tânără aflată în starea de urgenţă, care nu putea merge la coafor, a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să îşi vopsească singură părul acasă. Aceasta a suferit o alergie puternică şi a fost la un pas de moarte. Care a fost greşeala ei fatală.

Alergie la vopseaua de păr

O fată pe nume Estelle a spus că este cazul să își reîmprospăteze culoarea părului, motiv pentru care a mers la magazin şi a cumpărat o vopsea de păr obișnuită. Aceasta era conștientă de faptul că este alergică la ea așa că încercat să urmeze intrucțiunile de pe ambalaj însă a făcut greşeala de a nu le respecta în totalitate.

Cu toate că pe ambalaj scrie că trebuie să aplici puţină vopsea pe mână şi să aştepţi 48 de ore să vezi dacă eşti alegeric, fata a ales să urmeze procedeul, însă a aşteptat doar 30 de minute, ca apoi să înceapă să se vopsească.

Nu a trecut mult timp după ce și-a aplicat vopseaua pe păr, că a început să simtă disconfort la nivelul scalpului. Simțea mâncărimi și începea să se umfle. Estella nu a stat pe gânduri și s-a dus la farmacie pentru a cumpăra antihistaminice, luându-le conform indicațiilor medicului și apoi s-a culcat.

Şocul de a doua zi

A doua zi dimineaţa a avut un adevărat șoc, după ce tot capul era foarte umflat şi nu mai putea respira, iar scalpul o ustura cumplit.

„Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, a povestit tânăra într-un video pe Youtube. Într-un final, tânăra a ajuns de urgenţă la spital unde i s-a administrat imediat un tratament șoc cu adrenalină.

După o noapte în spital fata şi-a revenit, însă tânăra a rămas şi acum cu traume și cu semne care nu o vor face să uite de acest moment teribil. Ea şi-a făcut povestea publică în speranța că poate ajuta și alte fete.