A ajuns să facă naveta! Cine e fosta noră a Vioricăi Dăncilă și unde lucrează

14 nov. 2019
A ajuns să facă naveta! Cine e fosta noră a Vioricăi Dăncilă și unde lucrează

Fiul fostului premier a divorțat anul acesta de soția sa. Acum, fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta pentru a merge la muncă. Căsătoria lor a durat doar trei ani. Victor Dăncilă s-a căsătorit în 2016.

Fosta noră este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, dar are domiciliul în Teleorman. Elena deține o garsonieră în Capitală, garsonieră ce o închiriase și pentru care primea 2 700 de lei.

Este foarte ciudat, având în vedere că cei doi nu au anunțat nimic. Un lucru este cert, Victor nu mai apare în declarația ei de avere. De asemenea, Elena nu a mai trecut nici apartamentul pe care îl primise prin donație în 2013 și nici mașina achiziționată în 2017.

“O iubesc ca pe fiica mea. Amândoi sunt copiii mei!”, spunea, la un moment dat, Viorica Dăncilă despre fiul și nora sa.

Fiul fostului premier a fost adoptat

‘Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul. Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine.

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. (…) Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri’, a declarat Viorica Dăncilă.