A dat lovitura vieții! O vedetă de la Antena 1 s-a căsătorit în mare secret: Soțul ei e plin de bani

Antena 1

O vedetă super cunoscută de la Antena 1 a dat lovitura vieții. A decis să se căsătorească în mare secret cu cel care a cerut-o anul trecut. Este vorba despre un cunoscut afacerist cu o avere extrem de importantă.

Roxana Ionescu s-a căsătorit în secret

Roxana Ionescu s-a căsătorit în mare secret. Totul s-a întâmplat cu o zi în urmă când s-a decis să-i spună da lui Tinu Vidaicu. Cei doi sunt împreună de cinci ani.

Drama Roxanei Ionescu

Totuși, relația lor nu a fost plină de fericire. Anul trecut, când credeau că, în sfârşit, vor deveni părinţi, blondina a pierdut sarcina în luna a şasea.

Vedeta şi partenerul ei au pășit de mână în fața ofițerului de la Starea Civilă din Timișoara, unde au plănuit ceremonia în mare secret. „Cu toata inima pentru toata viata”, a scris blondina la imaginea postată pe reţelele de socializare.

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie în 2019 atunci când Roxana și iubitul ei au devenit nașii fetiței unor prieteni. Totul s-a întâmplat în luna aprilie, după ce au aflat că vor deveni părinți.

Din păcate, cu câteva săptămâni înainte să nască, fosta asistentă TV a pierdut sarcina.

Mama Natură a făcut furori 15 ani la Antena 1

Roxana Ionescu, supranumită Mama Natură în emisiunile lui Dan Negru s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei.

„În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r. aşa s-au cunoscut). Uşor uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când.

Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, declara în urmă cu puțin timp Roxana Ionescu la „Vorbește Lumea” de la ProTV.

Citește și:

Revista Presei