A fost dus direct la Psihiatrie după ce le-a arătat jandarmilor acest buletin fals! Ce scria pe verso i-a şocat pe jandarmi

buletin 23

Incident incredibil în Bucureşti, acolo unde jandarmii au avut de a face marţi seară cu un caz absolut şocant. Un bărbat a fost dus direct la psihiatrie după ce le-a prezentat poliţiştilor un buletin care expira în 3119.

Bărbatul, dus la Obreagia

Un bărbat din Bucureşti a încercat să se legitimeze cu un document numit „ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”. Document, fals şi fără nicio valoare, de dimensiunea unui permis de conducere, indica naționalitatea titluarului drept „suveran”, iar la data nașterii mai 2018.

Mai mult, actul ar expira abia mileniul următor, în anul 3119. Bărbatul nu a vrut să ofere nicio informaţie cu privire la starea sa sau la identitatea sa reală, motiv pentru care o ambulanţă l-a dus la spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru consult.

Anunţul autorităţilor

„A refuzat legitimarea motivând că este suveran.

Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat “ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT”.

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare. Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare. Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor.”, se arată într-un comunicat.

Citește și:

Revista Presei