A fost fotografiată cu amantul în pădure! Imaginile care i-au distrus căsnicia Ralucăi Moianu

raluca-moianu

Puțini sunt însă cei care știu adevăratul motiv pentru care prezentatoarea TV Raluca Moianu a divorțat de fostul ei soț.

În 2013, cunoscuta Raluca Moianu a fost fotografiată de paparazi în timp ce se săruta cu un cameraman într-o pădure. Imaginile au ajuns în spațiul public. În acel moment, vedeta TV era căsătorită, iar amantul ei avea și el o relație stabilă.

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia ăi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, anunța, la acea vreme, Raluca Moianu.

Viața este cruntă! 

Lururile au luat însă o turnură incredibilă. După mai mulți ani, cei doi s-au împăcat, însă bărbatul a încetat din viață în 2018, răpus de cancer.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu.

Revista Presei