A fost scandal la Românii au talent! Masa juriului, luată cu asalt. Imaginile au devenit virale

11 apr. 2020
A fost scandal la Românii au talent! Masa juriului, luată cu asalt. Imaginile au devenit virale

A fost scandal la ultima ediție a show-ului Românii au talent de la ProTV. Masa juriului a fost luată cu asalt pur și simplu. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

A fost scandal la Românii au talent!

Un număr din ultima ediție a show-ului de la ProTV a băgat zâzanie între jurați și prezentatori. Pavel Bartoș a luat cu asalt pur și simplu masa juriului, nemulțumit că un număr a luat doi de Nu. Acesta susține că o parte a juriului ar fi dezavantajat un concurent.

Este vorba despre ibericul Jaxell Frias, care a făcut mai multe trucuri cu ţigara electronică. A scos mult fum, pe nas şi pe gură, cu care făcea apoi diverse cerculeţe.

Efectul vizual a fost unul frumos, dar nu pe placul lui Florin Călinescu și Mihai Petre. Cel mai deranjat a fost Pavel Bartoş care a venit strigând la masa juriului şi spunând că aşa ceva nu este corect.

Mihai Petre s-a arătat încă de la început nemulţumit de numărul spaniolului. „Nu sunt de acord cu asemenea manifestări. Nu îmi place să fiu fumător pasiv, însă din punct de vedere estetic a fost frumos„, a spus Mihai Petre.

Florin Călinescu nu l-a lăsat pe fumătorul de ţigară electronică să treacă în etapa următoare. „Făceam la şcoală aşa ceva„, a spus Florin Călinescu.

„Voi aţi jurizat viciul, nu talentul, nu este corect„, a spus Pavel Bartoş la masa juriului.