Prietenii lor au spus totul! Motivul ireal pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

lidia buble razvan simion

După 5 ani de relație, Lidia Buble și Răzvan Simion, care formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, și-au spus adio.

Până acum, nu s-a speculat nimic despre motivele din spatele despărțirii amicale, însă iată că au început să iasă la iveală neînțelegeri pe subiecte importante între cei doi.

Astfel, potrivit unor surse apropiate de Lidia Buble, religia pare să fi jucat un rol important în despărțirea lor.

A ieșit totul la iveală! Motivul ireal pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura.

Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acordEa este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mărturisit surse din anturajul Lidiei, pentru Impact.ro.

Revista Presei