A încercat să ascundă tot! O celebră vedetă a fost la un pas de deces. Medicii au intervenit imediat

de: Ana Toma
03 iul. 2020
A încercat să ascundă tot! O celebră vedetă a fost la un pas de deces. Medicii au intervenit imediat

Cutremur în televiziunea românească. Un cunoscut prezentator tv a ajuns pe masa de operație. A fost la un singur pas de moarte. Medicii au intervenit imediat pentru a-l salva. 

Momente critice pentru Mihai Mitoșeru. Prezentatorul tv s-a dus la spital pentru un simplu consult, iar medicii l-au băgat într-o operație de urgență.

Acesta a fost la un pas distanță de deces. Doctorii i-au descoprit acestuia un cheag de sânge pe picior care putea ajunge în orice moment la inimă.

Deși prezentatorul Tv a fost la început destul de speriat de intervenție și de ce urma să se întâmple, echipa medicală i-a oferit tot sprijinul moral de care avea nevoie, iar acum Mihai Mitoșeru este în afara oricărui pericol.

„A trebuit să mă operez imediat și acum totul e ok! Mulțumesc domnului profesor doctor Mircea Pătruț și echipei medicale!”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina sa de facebook.

”Puteam să mor”

Problema nu este una străină pentru prezentatorul tv. Acesta a mărturisit că și tatăl său s-a confruntat cu varicele, însă el nu a realizat niciodată cât de gravă ar putea deveni situația.

“Eu îl moștenesc pe tata. Și el avea varice, dar nu am crezut că este atât de grav. Puteam să mor, puteam să mor în acea clipă! Și, veniți aici! De ce vă zic: «Veniți aici!»?

Pentru că, dacă aveți cumva varice, indiferent dacă nu se văd, sunt mai mic sau mai mari, nu știu ce, veniți măcar la un control, pentru că, Doamne ferește, eu m-am operat acum. A zis domnul doctor: «Azi, te operez, nu mâine!», pentru că puteam să mor în orice clipă”, a mai spus prezentatorul TV.