A intrat în Cartea Recordurilor! Cât câștigă cea mai urmărită vedetă din România pe TikTok! Are doar 22 de ani și milioane de fani din întreaga lume

pro tv

TikTok este noua senzație din online în materie de rețele sociale. Platforma câștigă în fiecare zi puncte în fața Facebook, Instagram sau Twitter. Donald Trump a decis chiar să interzică această aplicație în SUA pe motiv că a fost creată de chinezi și că aceștia ar practica de fapt spionaj prin intermediul ei.

În România, TikTok câștigă în fiecare zi noi adepți, iar cea care are cei mai mulți urmăritori pe această rețea este Andra Gogdan, cu peste 5 milioane în limba engleză și 1 milion în limba română. În plus, tânăra, în vârstă de 22 de ani, mai are 1 milion de urmăritori pe YouTube, unde postează regulat vlogguri și aproape 1 milion pe Instagram.

„Aplicația nu este monetizată. Am un video și de 60 de milioane de vizualizări, dar nu câștig niciu ban din TikTok. Acest lucru este bun la această aplicație, pentru că oamenii care creează acolo, nu creează pentru bani. Creează doar de plăcere și poate pentru popularitate”, a spus Andra Gogan într-un interviu la Pro Tv.

Câți bani câștigă Andra Gogan din Youtube și Instagram

Ea a mărturisit și câți bani câștigă din celelalte rețele sociale: sub 2000 de euro din Youtube și aproximativ 1000 de euro din Instagram.

„Eu stând în fiecare zi sau o dată la trei zile să editez un video, de dimineață până seara, pot să ajung la suma de bani pe care ar câștiga-o un adult la un job normal, muncind în fiecare zi, de dimineața până seara. În ceea ce privește colaborările, este o altă poveste. Din punctul de vedere al colaborărilor, influencerii sunt foarte avantajați. Eu sunt printre influencerii care creează conținut curat și acest lucru ajută foarte mult la colaborările cu firmele, iar colaborările ajută influencerii ca să se mențină, ca și buget”, a spus Andra Gogan referindu-se la Youtube.

Cât despre Instagram: „Cred că tot până într-o mie de euro, cam așa. Fratele meu este cel care se ocupă de acest aspect. Este normal ca și vloggerul să fie bugetat la fel ca și o reclamă, la TV, care costă foarte mult, pentru că online-ul este o platformă foarte puternică, la fel ca TV-ul”, a adăugat ea.

Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009. Încă din acea vreme se prevestea succesul de care se va bucura astăzi. Astăzi aceasta este cântăreață, vlogger și voice over.

Revista Presei