Toggle Menu
  1. Home/
  2. Externe/

A întrecut-o pe Adriana Iliescu! O femeie de 65 de ani, cea mai în vârstă mamă care a conceput un copil pe cale naturală! Ce vârstă are tatăl e incredibil

  1. Home/
  2. Externe/

A întrecut-o pe Adriana Iliescu! O femeie de 65 de ani, cea mai în vârstă mamă care a conceput un copil pe cale naturală! Ce vârstă are tatăl e incredibil

O femeie din India în vârstă de 65 de ani a dat naştere celui de-al doilea copil care potrivit familiei ar fi fost conceput pe cale naturală, în condiţiile în care majoritatea femeilor care au trecut de 50 de ani rămân însărcinate doar prin intermediul FIV, scrie Daily Mail.

Tatăl copilului Hakim Din, în vârstă de 80 de ani, i-a mulţumit lui Allah pentru darul preţios, dar a spus că va avea nevoie de fonduri pentru a le externa pe mamă şi fetiţa lor. Dr. Shabir Sidiqui, specialist în maternitate din Caşmir, a declarat reporterilor că acest caz este “cel mai rar dintre cele rare”.

”De obicei, menopauza se instalează în medie la vârsta de 47 de ani în India, şi nu există nici o posibilitate de a da naştere după această dată. Dar acesta este un caz rar”, a spus el.Doctorii de la spitalul unde a avut loc nasterea au spus ca mama si bebelusul sunt sănătosi.

Dacă informaţiile la care au avut acces medicii sunt adevărate, atunci femeia ar putea fi una dintre cele mai în vârstă persoane care şi-a conceput copilul în mod natural.
Majoritatea femeilor care dau naştere după vârsta de 50 de ani se bazează pe tratamentul FIV, întrucât au trecut deja prin perioada de menopauză.

Cea mai în vârstă mamă din lume este Maria del Carmen Bousada de Lara, din Spania, care a dat naştere unor gemeni la vârsta de 66 de ani, după o procedură FIV, în 2006. În România, Adriana Iliescu, în vârstă de 66 de ani, a rămas însărcinată în 2005 şi a fost până în decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naştere unui copil.

Baba Vanga, previziuni înfiorătoare pentru anul 2019! O țară va fi lovită de un meteorit uriaș, iar un tsunami va distruge state întregi

Baba Vanga, care a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii, a făcut numeroase previziuni pentru anul 2019, care nu sunt deloc bune.

Astfel, Baba Vanga susține că în anul 2019 se vor produce numeroase cutremure în diferite țări, iar un tsunami va distruge Pakistanul, India, părți din China, Japonia și Indonezia.De asemenea, ea prevede și un colaps economic în Europa, iar despre Rusia spune că va fi lovită de un meteorit uriaș. Mai mult de atât, ea a prezis faptul că se va încerca asasinarea lui Vladimir Putin, iar Trump va suferi o boală misterioasă care îi va provoca greață, traume cerebrale și pierderea auzului.

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova, a fost o prezicătoare oarbă bulgară. Și-a petrecut cea mai mare din viață în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

Un punct de cotitură în viața ei a fost o furtună care a aruncat-o într-un câmp (această afirmație nu a fost verificată de înregistrările meteorologice sau alte observații din acel moment). Baba Vanga a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf, așa ca nu i-a putut deschide din cauza durerii. Nicio vindecare nu a dat rezultate și a orbit.Baba Vanga, profeție teribilă despre Al Treilea Război Mondial: ”Totul se va topi ca gheața” Care este țara care va domina lumea

La 16 ani, era deja complet orbă și, din acel moment, a început să experimenteze o serie de viziuni pe care le-a înțeles mai târziu, fiind predicții despre viitor. Baba Vanga a început să fie recunoscută în lume datorită succeselor ei în ceea ce a profețit. Baba Vanga a prezis începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana și atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite.

Prima și ultima profeție a Babei Vanga. Află ce a prezis aceasta pentru prima dată

Baba Vanga este cunoscută în toată lume pentru profețiile sale car n-au dat greș. Dar cum au început premonițiile acestea și ce a prezis Vanga pentru prima data? Ultima ei profeție a fost despre România.

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare din Bulgaria. Pe parcursul vieții, Baba Vanga a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare. Tot ea a vorbit despre moartea soților Ceaușescu și căderea Comunismului în Europa.

În jurul femeii cu ochii închiși, s-au născut două povești principale care explică de ce avea Baba Vanga ochii lipiți. Una dintre ele spune că, la 19 ani, a fost găsită cu ochii lipiți de nisip și de țărână și că astfel și-a piedut vederea definitiv. A doua poveste vine din partea Parapsihologul Alina Albert și ne spune că Baba Vanga, la doar 12 ani, a fost lovită de trăsnet și și-a piedut vederea. Crezând că o vor vindeca, țăranii au frecta-o pe aceasta cu nisip la ochi.

Prima profeție a Babei Vanga
Prima previziune de răsunet pe care Vanga a făcut-o a fost cea legată de moartea tatălui ei. A fost prima ei premoniție.

Baba Vanga avea înclinații spre ezoterism, cunoștea foarte bine plantele. A prezis cu exactitate data și ora morții tatălui ei. Omul a murit exact când a spus Vanga

O altă previziune, legată tot de familia ei se referă la fratele Vasili. I-a prezis moartea la vârsta de 23 de ani. S-a rugat de frații ei să nu plece pe front în Al Doilea Război Mondial. Pe 8 octombrie, exact când fratele ei împlinea 23 de ani, a fost capturat și împușcat pe front.

Ultima profeție a Babei Vanga
„Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor” –cuvintele clarvăzătoarei bulgăroaice, Vanga, cu puţin timp înainte să moară în 1996.Înainte să moară, Baba Vanga, a înregistrat pe bandă un mesaj și și-a rugat o nepoată să îl facă public abia pe în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 .

Masajul sună astfel: „Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”

Andru