A părăsit emisiunea! Echipa Neatza se destramă. Răzvan a făcut tristul anunț

dani otil razvan simion

Neatza cu Răzvan și Dani este una dintre cele mai urmărite emisiuni. Matinalii de la Antena 1 sunt ca o familie și ne înseninează fiecare dimineață. Din păcate, acum, echipa se va micșora. Iată cine a decis să plece!

Este vorba despre Amalia Enache, cea care prezenta horoscopul. După ce Flavia a renunbțat la emisiune pentru că a rămas însărcinată, și fost sa colegă, Amalia, a decis că vrea altceva pe plan profesional.

După șase ani, aceasta le-a spus adio matinalilor. Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a afirmat Răzvan Simion.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzător fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o.”, a spus acesta.

„Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a continuat el.

Ce job va avea

Amalia vrea să devină stewardesă pentru că iubitul său lucrează în acest domeniu. Vedeta a mărturisit că îi va fi dor de colegii săi.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!„, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.

 

Revista Presei