A șocat toată țara! Margherita a început să-i dea pumni în cap unui tânăr în plină stradă. „Vă crăp capul”

margherita clejani

Este clar că Margherita de la Clejani nu este în apele ei și că probabil substanțele interzise pe care le-a consumat i-au afectat creierul. Comportamentul acesteia este din ce în ce mai bizar și nimeni nu o poate opri. După ce Viorica, mama ei a aruncat cu lapte și apă într-un reporter Antena 3, situația s-a repetat, dar mult mai grav.

În timp ce se plimba haotic pe stradă, într-o stare ciudată, Margherita a remarcat că este urmărită de paparazzi. Imediat ce a realizat acest lucru, fiica celor doi Clejani a aruncat cu un măr spre unul dintre fotograf. Apoi început să îl injure ca la ușa cortului, fără să țină cont că în jur erau oameni care-și făceau cruce Paparazzi au încercat să se scuze și să o calmeze pe Margherita. Aceasta a luat, însă foc, având reacții de-a dreptul tulburătoare, dar și un dialog în neconcordanță cu realitatea.

Înjurături ca la ușa cortului

”De unde aveți mă, pârliților, voi bani să mă plătiți pe mine să declar eu ceva? Eu nu vorbesc decât la Hollywood. Voi nu sunteti decât niște neica noastră. Holywood? Altceva. (…) Întrebați poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acum vă dau cu asta în cap. Vă crăp capul. Plecați în p…a mea de aici”, a spus artista, parcă ieșindu-și din minți, conform playtech.ro.

IImediat Margherita l-a luat la țintă pe un fotograf, căruia a încercat să îi smulgă aparatul din mână. Pentru că nu a reușit a început să îl lovească în cap cu pumnii pe tânăr.

Așa cum era de așteptat, trustul Intact nu a putut să treacă cu vederea un asemenea derapaj agresiv fizic și verbal, așa că a decis să interzică familia Clejani la toate posturile Antena.

“Viorica și Margherita nu mai au ce să caute la emisiunile posturile Antenei. Aici nu se tolerează astfel de derapaje. Înțelegem dreptul omului la intimidate și l-am respectat întotdeauna. Considerăm că atitudinea Margheritei este una deplorabilă”, ar fi spus acestia conform playtech.ro.

Revista Presei