“A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”. Dezvăluiri cutremurătoare din viața Elenei Ionescu.

11 feb. 2020
“A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”. Dezvăluiri cutremurătoare din viața Elenei Ionescu.

Elena Ionescu este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România și o mare supriză pentru fanii emisiunii. Cântăreața a dovedit multă tărie de caracter și a adus multe puncte echipei sale, deși colegii săi Faimoși au jignit-o gratuit de multe ori și au proupus-o deja de trei ori pentru eliminare.

Publicul însă o iubește mult și susține. Cu puțin timp înainte să plece spre Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-ul “Survivor România”, Elena Ionescu a acordat un interviu în care a povestit că, sub zâmbetul și optimismul mereu afișat, se ascunde o viață întreagă de sacrificii și momente dramatice prin care a trecut.

Faimoasa Elena Ionescu a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia au fost cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală. Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

Dezvăluirile Elenei despre mama sa

“Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”,  spune artista.

Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama sa a primit un diagnostic crunt, în urma căruia a necesitat o intervenție chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. Acum totul este bine, dar experiența a marcat-o profund.

“În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine”, adaugă Elena Ionescu.