A sunat la 112! Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi! Ce i-a făcut bărbatul într-un parc

07 mart. 2020
A sunat la 112! Mama Biancăi Drăgușanu, agresată de Alex Bodi! Ce i-a făcut bărbatul într-un parc

Scandal imens în sânul familiei Drăguşanu, după ce mama Biancăi a fost agresată de Alex Bodi într-un parc. Se pare că femeia ar fi sunat la 112 pentru a-l reclama pe bărbatul care a devenit agresiv. Incredibil ce s-a întâmplat! Totul ar fi pornit de la o ceartă care a degenerat. Şocant este faptul că totul s-a petrecut chiar de ziua de naştere a Biancăi.

Madi Drăguşanu, agresată de Alex Bodi

Bombă în showbiz, Madi Drăgușanu, mama Biancăi Drăgușanu, a sunat vineri seara la 112 pentru a-l reclama pe ginerele ei, Alex Bodi, că a agresat-o. Se pare că totul a început după o ceartă aprinsă între cei doi. Într-un moment tensionat, Alex Bodi s-ar fi supărat din cauza reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut o ieşire furioasă. Conform martorilor, soţul Biancăi ar fi înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe femeie, conform Cancan.ro.

 Femeia a sunat la 112

Potrivit sursei citate, femeia a sunat la 112 și i-a spus operatoarei că soțul fiicei sale a devenit agresiv. Se pare că întreg incidentul ar fi avut loc chiar de ziua de naștere a Biancăi. Cunoscuta vedetă a intervenit la scurt timp după incident şi a transmis că soţul ei trebuie să îi ceară iertare soacrei sale şi să îşi asume greşelile.

„Eu cred că trebuie să își ceară iertare în fața mea, în fața mamei mele, să își asume că a greșit, sa spună că eu nu i-am greșit niciodata și să spuna că este mandru de mine”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Reacţia lui Alex Bodi

Se pare că Bodi nu este la prima abatere de acest fel faţă de mama Biancăi, ţinând cont de reacţia bărbatului după întreg incidentul.

„Deci lucrul ăsta voiam să îl evit în public. Nu am cum să o fac. Da, față de mama ei mi-aș putea cere iertare pentru aminte lucruri pe care le-am spus, dar comportamentul meu și comportamentul dânsei față de mine nu are niciun fel de scuză. Față de ea (n.r.- față de Bianca) mi-am cerut și ieri scuze, deci nu sunt un om orgolios într-un sens prost. Faptul că sunt aici demonstrează că nu am orgoliu și nu vreau să fac contre”, a declarat Alex Bodi cu privire la certurile dintre el și doamna Madi.