A trăit în sărăcie cruntă! Dezvăluiri explozive despre Ludovic Orban. Totul s-a aflat abia acum

05 dec. 2019
A trăit în sărăcie cruntă! Dezvăluiri explozive despre Ludovic Orban. Totul s-a aflat abia acum

Abia acum, la depunerea declarației de avere, s-a aflat că în ultimul an, Ludovic Orban a trăit în sărăcie. Ba mai mult bugetul lunar era, conform documentului, mai mic chiar decât al unui român obișnuit. 

„Sunt un om simplu, care pot spune chiar că sunt auster, şi cheltuielile pe care le fac sunt cheltuielile pe care le face orice om normal. Sigur că în viaţă ai ani mai buni, ani mai răi, luni mai bune, luni mai rele, nu întotdeauna trăieşti numai strict din venitul pe care îl încasezi pe parcursul unui an, ci şi din veniturile pe care le-ai avut anterior sau din alte cheltuieli”, a spus Ludovic Orban.

„Ce puteţi vedea este că am trăit strict din indemnizaţia pe care am primit-o pentru funcţiile publice pe care le-am deţinut şi cred că acesta este lucrul cel mai important. Au existat anumite perioade în care, să spun, nu am înregistrat venituri, şi aici vreau să reţineţi că nu m-am dus şi nu am cerut niciun ajutor de şomaj în perioada respectivă. Faptul că pe unele companii s-a pus presiune strict din cauza faptului că au îndrăznit să facă un contract de muncă cu mine a arătat totuşi anormalitatea statului român condus de PSD”, a menţionat acesta.

Venituri de aproximativ 3.000 de lei pe lună 

Ludovic Orban deţine, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, o casă de locuit, un autoturism şi două depozite bancare.

Potrivit documentului, şeful Executivului dispune de o casă de locuit în Ilfov dobândită în anul 2014. Aceasta are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi este deţinută în co-proprietate cu soţia sa Mihaela Orban.

Premierul a mai trecut în declaraţia de avere un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 2007, dar şi două depozite bancare, constituite în 2010 pe numele soţiei. Unul dintre depozite, deschis la Raiffeisen Bank, are o valoare de 5.535 euro, iar cel de-al doilea, la Banca Comercială Română, de 6.275 euro.

Din aceeaşi declaraţie de avere rezultă că Ludovic Orban a înregistrat în 2018 venituri nete de peste 37.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 3.000 de lei pe lună.