Show total la Antena 3! CTP umilit de Mircea Badea! „A venit CTP cu treningul ăla bun şi ciorapi albi…”

Trebuie să recunoaștem că Mircea Badea este de departe cel mai amuzant jurnalist. Acesta povestește orice tip de subiect cu mult haz și reușește să țină telespectatorii lipiți de televizor și la final să râdă în hohote, fie că sunt sau nu de acord cu opiniile jurnalistului Antena 3.

Miercuri seara, în timpul pasei dintre emisiunea moderată de Mihai Gândea și cea a lui Mircea Badea, jurnalistul l-a ridiculizat pe Cristian Tudor Popescu. „A venit CTP cu treningul ăla bun şi ciorapi albi şi a zis că acest Shelly e nasol, iar acesta i-a răspuns cu o melodie despre cum face el banii”, a spus Mircea Badea.

Acesta le-a povestit invitaților lui Mihai Gâdea cum a pus pe jar o comunitate întreagă Vulpița, o femeie care-și expune povestea de viață la Acces Direct, cum Selly a devenit ținta lui CTP, şi de ce s-au certat Abi Talent cu Alex Velea și Antonia. Aceasta a adăugat că ar mai lipsi doar ca maestrul Ion Cristoiu să-l înfrunte de pe Țzunca Uraganul care-i căsătorit cu Lambada, deși nu se știe dacă pe Lambada o cheamă Lambada și dacă are acte.

Conflictul CTP – Selly

CTP l-a făcut praf pe Selly într-o intervenție la Digi24 criticându-l pentru că și-a cumpărat o mașină în valoare de 70.000 de euro.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o. Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a spus jurnalistul în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24.

Nici Selly, care a fost desemnat Influencerul anului – Campion absolut în online, de către Revista Capital, nu a rămas dator și l-a ironizat în noua lui melodie marca 5Gang, care a strâns în doar o zi peste 1 milion de accesări.

„Își ia mașină de 70 de mii de euro pe care dealtfel a și ciocnit-o. Sunt convins, are bani mulți. (…) Pentru mine este rău asta”, se aude vocea gazetarului Cristian Tudor Popescu la începutul melodiei.

„Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt preafericit ca Dani”, spune Selly.

„Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, mai spune Selly în versurile melodiei, care par adresate lui CTP.

 

Loading...

Revista Presei