Accidentare gravă pentru Sorana Cîrstea. Cât timp nu va mai putea juca tenis iubita lui Ion Ion Țiriac. Este cea mai proastă veste

03 mai 2021
Accidentare gravă pentru Sorana Cîrstea. Cât timp nu va mai putea juca tenis iubita lui Ion Ion Țiriac. Este cea mai proastă veste

Sorana Cîrstea traversa cea mai bună perioadă a carierei sale din ultimii zece ani și se afla în formă maximă. Aflată pe locul 58 în clasamentul WTA, iubita lui Ion Ion Țiriac a primit un wild card pentru turneul de la Madrid chiar de la cel care i-ar putea deveni socru.

Din păcate, însă românca a alunecat și a căzut, lovindu-se la gleznă în timp ce alerga după o minge în meciul contra americancei Jessica Pegulla. Sorana Cîrstea a primit îngrijiri medicale și a continuat apoi partida. A pierdut în două seturi și se pare că motivul ar fi chiar accidentarea, care este mult mai gravă decât s-ar fi crezut.

Sorana Cîrstea, obligată să se retragă de la turneul de la Roma

Românca este acum obligată să se retragă și din turneul de la Roma pentru că trebuie să stea în repaus și nu se știe nici dacă va ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, deși acesta era principalul său obiectiv.

”Nu pot juca la Roma din cauza accidentării suferite în primul meci de la Madrid. Regret că am părăsit turneul de la Madrid atât de devreme și nu din cauza mea, însă asta este viața”, a scris jucătoarea de tenis din România pe contul său de Instagram.

Sorana Cîrstea are 31 de ani și cea mai bună performanță a sa au fost sferturi de finală la Roland Garros, în anul 2009, când a avut și cea mai bună poziție în clasamentul WTA, 23.

Ion Ion Țiriac a divorțat pentru ea

La acel moment, toți specialiștii credeau că sportiva va zbura spre top 10 și era considerată un talent uriaș. Doar că toate previziunile legate de ea s-au aplicat mai degrabă Simonei Halep, care a ajuns numărul 1 mondial și a cucerit și două titluri de mare șlem.

În prezent, Sorana este iubita lui Ion Ion Țiriac, cu care s-ar fi și logodit. Cei doi ar fi împreună de aproximativ trei ani, iar el ar fi divorțat de Ileana Lazariuc, femeia cu care are doi copii, pentru ea.