Acest aliment răspândește cancerul în tot corpul. Renunță la el cât mai rapid

celule_cancer_zahar_cantitate_90109800_06248000

Un aliment pe care şi tu îl consumi în fiecare zi este vinovat de răspândirea cancerului în tot corpul. Trebuie sa renunți cât mai rapid la el sau, dacă nu poți să-l elimini de tot, măcar să reduci drastic cantitatea pe care o consumi. 

Este vorba despre zahăr. Consumul excesiv de zahăr intoxică celulele şi favorizează formarea tumorilor canceroase, arată studiile recente.

O mulțime de persoane depășesc cu mult doza zilnică recomandată de zahăr, întrucât acesta se regăsește în cantități uriașe într-o mulțime de alimente. Medicii ne recomandă să nu depășim 25 de grame de zahăr pe zi, asta în condițiile în care nu suferim de nicio boală.

Un studiu apărut în publicația americană The New York Times arată clar că un consum ridicat de sucuri carbogazoase, care au un conținut ridicat de zahăr, creşte riscul de cancer endometrial, în special în cazul femeilor care au trecut de menopauză.

Trebuie știu faptul că zahărul creşte riscul de cancer endometrial, însă consumul ridicat de sucuri carbogazoase are un impact şi mai devastator, dublând chiar acest risc.

Astfel că persoanele care consumă cu regularitate sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer în comparaţie cu cele care nu au în meniu aceste băuturi. Zahărul menţine un mediu acid în corp, favorizează apariţia inflamaţiilor şi hrăneşte celulele canceroase.

Revista Presei