Acest lucru nu trebuie să-ți lipsească din portofel. Astfel vei avea bani tot timpul. Lidia Fecioru a dezvăluit totul

de: Ana Toma
12 iul. 2020
Acest lucru nu trebuie să-ți lipsească din portofel. Astfel vei avea bani tot timpul. Lidia Fecioru a dezvăluit totul

Toți ne dorim o situație financiară mai bună, însă puțini știu cum să atragă acest lucru în viețile lor. Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie să aveam în portofel pentru a atrage resursele financiare pe care ni le dorim. 

Bioenergoterapeutul, Lidia Fecioru a rezvăluit la Antena 3, trucul pe care toți trebuie să îl folosim pentru a avea portofelul plin de bani tot timpul.

Lidia Fecioru susține că pentru a avea mereu portofelul plin este bine să ai întotdeuna bacnote de 100 de lei. Această hârtie valoroasă funcționează ca un magnet asupra celorlalte.

”Bancnota aceasta e bună, atrage bani”, a spus Lidia Fecioru.

Banii trebuie să stea în portofel

Un alt sfat pe care bionergoterapeutul ni-l dă este acela de a nu cheltui banii primiți imediat, ci de a-i ține cel puțin o noapte în portofel, deoarece aceștia aduc energia banului.

În plus, Lidia Fecioru mai subliniază că un alt lucru important de știut este că banii nu se dau și nu se împrumută niciodată seara, dacă dorim într-adevăr să fim prosperi din punct de vedere financiar.

”Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus aceasta.

Un alt truc îndrăznet pentru a face rost de bani este să mergi pe străzi de case cu oameni bogaţi. Energia acestora se va abate asupra ta.