Acest Volkswagen va fi interzis în Europa! Cum arată și în ce țări va putea fi achiziționat: Imaginile spun totul

unnamed

Decizie dură a celor de la Volkswagen. Gigantul a hotărât ca acest SUV să fie interzis în Europa. S-a aflat cum aată, dar și în ce țări va putea fi achiziționat. Imaginile spun totul.

Noul SUV Volkswagen arată fabulos

Cel mai nou SUV al celor de la Volkswagen arată fabulos. Nu va ajunge niciodată însă în Europa. Mașina a fost dezvăluită în India și rezervată pieței din Asia de Sud.

Volkswagen Taigun este o versiune actualizată a unui concept dezvăluit la Auto Expo în urmă cu șase ani. Mașina nu are multe în comun cu versiunea din 2014. Partea frontală primește faruri mai înguste și o grilă nouă, cu accente cromate, iar logo-ul Volkswagen este acum mai mare. Asemănarea cu T-Cross este izbitoare, dar este o versiune cu ampatament mai mare, asemănător cu versiunea de China a SUV-ului VW.

Lui Taigun îi lipsește protecțiile din plastic mat pe care acest tip de modele le folosesc în mod obișnuit. Acestea sunt înlocuite de elemente din plastic negru lucios. Își face apariția un eleron în continuarea acoperișului, iar stopurile sunt unite de o bandă luminoasă și prezintă tehnologie LED.

Volkswagen trece în contul mașinii o lungime de 4,2 metri și un ampatament de 2,65 metri. Nemții menționează și un motor turbo pe benzină, care va face mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 183 km/h.

Versiunea de serie va ajunge pe piața indiană în 2021. Aceasta va fi construită cel mai probabil pe platforma MQB-A0-IN, creată special pentru sudul Asiei, conform promotor.ro.

Revista Presei