Acum e clar: Motivul real pentru care Meghan Markle a fugit în Canada

30 ian. 2020
Acum e clar: Motivul real pentru care Meghan Markle a fugit în Canada

Presa a speculat mai multe motive pentru care Meghan Markle ar fi decis să-l ia pe Harry și să fugă în Canada. S-a vorbit chiar despre o implicare în lumea politică. Acum totul este mai mult decât clar. Meghan vrea să redevină actriță. 

Meghan Markle și-ar căuta manager sau agent pentru a o reprezenta, pentru că ar dori să se întoarcă la Hollywood, după ce ea și prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii.

„Meghan își caută activ reprezentant. A început să se informeze”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru US Weekly.

„Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reprezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus sursa.

Pe data de 11 ianuarie, publicația Times of London a scris că ducesa Meghan Markle ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, încasările obținute urmând să fie donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice, Elephants Without Borders.

Mai mult, a apărut în mediul online o înregistrare video a prințului Harry discutând cu șeful Disney, Bob Iger, pe covorul roșu, la premiera europeană a filmului „The Lion King.”

Meghan Markle a debutat ca actriță în 2002, într-un episod din „General Hospital”. După mai multe roluri minore în televiziune, a devenit celebră în 2011, cu rolul Eachel Zane din serialul american „Costume/ Suits”. Șase ani mai târziu, devenea membru senior activ al familiei regale a Marii Britanii.