Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

  1. Home/
  2. Politică/

S-a dat startul campaniel electorale, iar jocurile politice sunt în plină desfășurare. După o perioadă în care președintele Klaus Iohannis a fost complet ieșit din peisaj, acum iese la rampă cu solicitări bombă. Deși chiar el a numit-o dezamăgindu-și crunt electoratul, acum îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă pentru că nu face față funcției.

Mărul discordiei l-a reprezentat evident Liviu Dragnea, care a anunțat că vrea să mute ambasada României din Israel, din capitala Tel Aviv în orașul sfânt, Ierusalim. De aici a ieșit un scandal monstru, dar în cele din urmă lucrurile par să se fi atenuat. Sau este doar liniștea dinaintea furtunei.

Rareș Bogdan este și el o piesă tare în economia jocului și vine cu o serie de dezvăluiri uimitoare. El susține că președintele PSD a amenințat-o pe Viorica Dăncilă cu familia ca să nu demisioneze.
”Am înțeles că la începutul acestei zile a vrut să demisioneze, dar a fost blocată de Dragnea. Acesta a amenințat-o cu familia. Sunt informații foarte serioase”, a anunțat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

Liviu Dragnea este un pericol real pentru democrația din România, spune realizatorul ”Jocuri de Putere”. ”Asistăm la un mod în care redevine partidul-stat. Partidul nu mai există, este pe persoană fizică. Guvernul nu mai există. Dăncilă e un personaj mult prea șters. Mă bucur că președintele, după ce a dat o șansă timp de trei luni de zile, a spus ceea ce toți voiam să spunem. Domnia sa, cu eleganța și echilibrul cu care ne-a obișnuit, încercase să-i ofere o șansă doamnei Dăncilă”, a afirmat Rareș Bogdan.
România este capturată bucată cu bucată de Liviu Dragnea și acoliții săi, subliniază realizatorul Realitatea TV. ”Dacă președintele n-ar fi reacționat, lucrurile ar fi scăpat total de sub control”, atrage atenția acesta.

Citește și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook