Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Acuzații grave la adresa lui Mihai Bendeac! Cine este adolescenta pe care ar fi băgat-o în depresie și ce i-a făcut acesteia

  1. Home/
  2. News/

Cel/cei care au pagini false cu numele meu și postează pe rețelele de sociale vor avea plângeri penale în următoarele zile. Sunt determinat să-i las în curul gol, fără niciun pic de milă și compasiune. Jegurile trebuie să-și ia lecții de la viață. Nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Facebook, după ce a fost acuzat că el a fost cel care a distribuit filmulețul cu o elevă din Bărlad care a spus că Rusia este capitala Angliei.

ReclamaAdolescenta are acum 16 ani, dar avea 14 și participa la Balul Bobocilor, când i-a fost adresată o întrebare banală, care i-a pus capac. Cineva a filmat-o atunci și abia acum a distribuit filmulețul pe facebook, care s-a viralizat imediat. Unul dintre cei care au făcut-o celebră a fost Mihai Bendeac. Sau mai bine zis un cont fals al lui Mihai Bendeac, pentru că actorul susține că nu a fost el cel care a distribuit postarea.

Eleva este acum în depresie și nu mai vrea să vină la liceu, după ce a fost făcut de râs în întreaga țară. „Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, i-a luat apărarea directoarea liceului, prof. Doinița Pașca, potrivit vremeanoua.ro.

Colegii fetei spun că aceasta învață bine acum și că probabil atunci nu a înțeles exact ce este întrebată și că emoțiile au făcut-o să răspundă complet aiurea. Cert este că adolescenta este acum extrem de cunoscută în mediul online și toată lumea râde de ea, chiar dacă are și prieteni care o sprijină și îi iau apărarea. Totuși astfel de întâmplări ar trebui să servească elevilor, care sunt certați cu școala și care poate acum se vor simți un pic mai impulsionați să învețe.

ReclamaPoate te interesează și…

Arafat declanșează panică națională! Tinerii și copiii vizați! ”Sunt noile aparate ale morții”

Frații Dedeman cuceresc România! Ce lovitură de proporții au reușit

Bomba zilei! Cine vrea fotoliul de primar al Gabrielei Firea

 

Loading...

Andrei Huluban/ Sursa foto: facebook