Adelina Pestrițu, de nerecunoscut! Toată lumea s-a speriat când a văzut-o așa: Cum a apărut vedeta în public

adelina-pestritu

Adelina Pestrițu și-a uimit fanii cu o postare pe contul de Instagram în care a anunțat că se află în mijlocul unui focar al epidemiei de coronavirus. 

„Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, a transmis Adelina Pestrițu într-un video pe Instagram.

Adelina a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, una dintre zonele cel mai afectate de coronavirus.

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Patru oameni au murit din cauza coronavirusului

Italia este ţara europeană cea mai afectată de epidemia de coronavirus, cu trei persoane decedate şi 149 de cazuri confirmate până duminică seară.

Autorităţile au plasat în carantină zonele cele mai afectate din regiunile nordice Lombardia şi Veneto.

Luni, postul RAI a anunţat decesul unei a patra persoane în nordul Italiei.

Bilanţul epidemiei de pneumonie virală a ajuns luni 2.592 de decese în China continentală după anunţarea a 150 de decese suplimentare, au informat autorităţile sanitare chineze, raportând în acelaşi timp o scădere a numărului de noi contaminări.

Cu excepţia unuia, toate aceste noi decese au avut loc în provincia centrală Hubei, epicentrul epidemiei, notează AFP.

Numărul de decese înregistrate în ultimele 24 de ore marchează o agravare după bilanţul cotidian de 97 de morţi anunţat duminică.

Revista Presei