Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă! Suma incredibilă pe care o cere și ce vrea să facă apoi cu banii

adelina pestritu

Gestul Adelinei Pestrițu îi poate aduce la lacrimi chiar și pe cei care nu îi sunt fani. Vedeta se va bucura de recunoștința a mii de mame și copii, punând umărul la o campanie umanitară care va salva vieți.

Mamă la rândul său, Adelina a luat decizia de a-și dona superba rochie de mireasă purtată în ziua nunții cu Virgil Șteblea, pentru a susține cauza unei campanii ce își propune să modernizeze Secțiea de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, orașul natal al vedetei.

Rochia purtată de aceasta la cel mai important eveniment din viața sa a costat nu mai puțin de 8.600 de euro și va fi scoasă la licitație. Pe lângă suma fabuloasă pe care cu siguranță o va aduce campaniei, acțiunea va aduce după sine și multă notorietate menită să atragă atenția și donațiile românilor.

Mesajul transmis de vedetă:

„Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mâna de ajutor că el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată.

Anii au trecut, medicină și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transformă într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii.

Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a declarat faimoasă brunetă.

Citește și:

Revista Presei