Adevăratul motiv pentru care se dau multe amenzi în România! Un poliţist rupe tăcerea

02 mai 2020
Adevăratul motiv pentru care se dau multe amenzi în România! Un poliţist rupe tăcerea

Un poliţist rupă tăcerea şi face o serie de dezvăluiri incredibile cu privire la adevăratul motiv pentru care în România s-au dat foarte multe amenzi în perioada stării de urgenţă. 

Dezvăluiri şocante făcute de un poliţist

Polițistul Valer Kovacs, dn cadrul IPJ Timiș și liderul Sindicatului Național al Polițiștilor DECUS, filiala Timiș, acuză pe cei din conducere că îi obligă pe poliţişti să dea mai multe amenzi.

„Problema cu presiunea să dăm amenzi exista și înainte de Starea de Urgență. Chiar și domnul Despescu a zis: hai să nu mergem la rupere acum cu amenzile. Să mergem pe principiul: nu poți să vii din teren fără nicio sancțiune”, a declarat polițistul, într-un interviu pentru Libertatea.ro.

Motivul pentru care se dau multe amenzi

Se pare cp există un adevărat „concurs” de dat amenzi în rândul şefilor din Poliţie, iar cei din teren sunt obligaţi să sancţioneze românii.

„Nu este o competiție între polițiști, ci între șefi. Șefii ies în față cu cine are mai multe amenzi pe structură. Eu am efectuat patrulare noaptea. La ora 3 nu trecea o mașină pe stradă. În două ore o trecut două mașini. Ce sancțiune să le dau? Să trag de oameni, să îi verifc la trusa medicală și la triunghiul reflectorizant?

Nu mi se pare corect ca jumătate din lucrători să fie șefi sau lucrători la birou, în condițiile în care este deficit în stradă. Nu am fost personal amenințat, dar în șase luni de zile am avut la cercetări disciplinare, ultima cu diminuarea salariului, că nu mi-a venit să cred”, a mai explicat Valer Kovacs.