Adevăratul premier al României! Cine a condus, de fapt, țara

Într-un scandal politic fără precedent declanșat de deciziile PNL luate în cel mai neinspirat moment al istoriei, Cristian Tudor Popescu a anunțat cine a condus, de fapt, România în aceste zile. 

”Știți cine a fost în aceste zile premier în vreme ce domnul Cîțu era acolo plantat de domnul Iohannis și, firește, și de domnul Orban?

Premierul în aceste zile a fost domnul Raed Arafat, în imagine, mediatic vorbind, premierul a fost domnul Raed Arafat. L-ați văzut pe domnul Cîțu în vreun fel să pară că s-a ocupat de această criză a sănătății în România?

Este o operațiune, dacă se trage linie acum pentru Partidul Național Liberal, este probabil cea mai proastă gândire politică, cea mai proastă operațiune politică pe care eu am văzut-o în 30 de ani în România.” – a spus Cristian Tudor Popescu, pentru Știrile Pro TV.

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a postat un mesaj pe Facebook, joi, în care îşi explică depunerea mandatului de premier desemnat, despre care spune că trebuie interpretată în contextul prin care trece astăzi România.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat când ar fi urmat ca Guvernul său să primească votul de învestitură în Parlament. Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a precizat că retragerea lui Cîţu este ”un gest de mare responsabilitate”.

”Cred că pentru avea succes, în alegerile care vin, preşedintele partidului trebuie să fie şi prim-ministru”, a afirmat Cîţu.

Revista Presei