Adevărul a ieșit la iveală! De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei?

13 aug. 2020
Adevărul a ieșit la iveală! De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei?
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Puterea Dragostei este unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. O piesă centrală în această emisiune era moderatoarea Andreea Mantea. Tocmai de aceea, fanilor le-a fost greu să înțeleagă când aceasta a anunțat că, începând cu sezonul 3, nu va mai face parte din producție. 

Andreea Mantea a ales să renunțe la a mai prezenta show-ul de televiziune pentru a se de dica mai mult familiei, iar acest lucru rezultă și din ultimele declarații date de aceasta.

Adevărul a ieșit la iveală! De ce a plecat Andreea Mantea de la Puterea Dragostei?

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el.

Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo. A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a declarat Andreea, pe contul său de youtube.

Așadar, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări fundamentale, după mai bine de doi ani în care a locuit alături de David, băiatul ei, în Turcia, departe de tatăl acestuai sau de restul familiei. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

„Vreau și eu să trăiesc. Vreau să am timp și pentru mine. Copilul meu trebuia să se întoarcă acasă. Copilul meu trebuia să fie alături de bunicii lui, de tatăl lui, de prietenii lui, de familia lui de aici din România. Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo, din Turcia.

Nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România. Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a mai completat bruneta.