Adevărul a ieșit la iveală! De ce au dat-o afară de la ”Acces Direct”: A început să aibe pretenții de vedetă

Mirela – Acces Direct

Răsturnare de situație la Antena 1. S-a aflat motivul real pentru care Vulpița și Viorel Stegaru au fost dați afară de la ”Acces Direct”. Emily Burghelea este și ea implicată. 

În ultimele luni, Vulpița și Violrel au captat atenția publicului la ”Acces Direct”, însă acum, povestea lor s-a terminat. Deși au fost deliciul spectatorilor, ultimele conflicte apărute nu au mai putut fi iertate.

Se pare că un lucru esențial care i-a înfuriat pe producătorii emisiunii a fost faptul că Vulpița a continuat să păstreze legătura cu Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii, chiar și după ce aceasta și-a dat demisia, în direct.

”Au luat doi oameni de la țară, care nu au avut niciodată nimic, și le-a pus la picioare o lume opulentă. Apartament de lux, mașină cu șofer. Le-a explicat cât de iubiți sunt de public, ce mari vedete au ajuns ei. Iar din acel moment, nici Vulpița și nici Viorel nu au mai fost la fel.

Se credeau vedete

Ea s-a schimbat mult, a început să se simtă ca o vedetă, să aibă pretenții de vedetă. Oamenii aceștia au ajuns să se creadă staruri internaționale. Lucru care a început să îi deranjeze pe producătorii emisiunii, pentru că erau obișnuiți ca cei doi soți să nu iasă din cuvântul lor”, a declarat o sursă, pentru playtech.ro.

De asemenea, un alt aspect important al încheierii acestei colaborări a fost decizia Mirelei Vaida. Prezentatoarea de la ”Acces Direct” a fost revoltată ca aproape niciodată cei doi nu ascultau sfaturile primite și nu respectau nicio regulă.

”Aici ești angajată, nu un simplu invitat. Aici faci ceea ce ți se spune”, reproșa mereu Mirela Vaida, potrivit sursei citate.

Revista Presei