Adevărul cumplit despre Teo Trandafir: A trebuit să sufăr și să înghit!

01 mart. 2020
Adevărul cumplit despre Teo Trandafir: A trebuit să sufăr și să înghit!

Îndrăgita prezentatoare TV Teo Trandafir și-a deschis sufletul, poate pentru prima dată în acest fel, în fața lui Mirel Curea, în cadrul emisiunii Dosare de presă, de pe evz.ro. 

Teo Trandafir i-a povestit lui Mirel Curea că felul în care o prezentau unii colegi au rănit-o profund: „Eu fiind mai mare, a trebuit să muncesc de trei ori mai mult decât ăilalți. A trebuit să sufăr și să înghit și să tac mai mult decât a trebuit să o facă altul, care era mai în parametri. Știi câți își băteau joc de mine?

Imaginează-ți că te uiți la televizor, la programul de Revelion, la TVR, și vezi o actriță imensă la vremea respectivă, Dumnezeu să-i dea sănătate și ei și lui, că acum am început să-i mai iert, dar greu, și vine către actrița respectivă, care purta o perucă precum părul meu, și vine și el, un cunoscut și actualmente reputat actor, n-o să-l iert nici în mormânt, nici pe ăla, dar mă rog…

M-au pus în genunchi. M-au rupt în două

El era Mircică. Stârpitura aia era Mircică. Și venea Mircică la mine, care eram atâta (și arată cu mâinile larg deschise stânga, dreapta, n.e.) și-mi aducea niște flori, care, de fapt, nu erau flori, erau cârnați. Și-mi aducea mâncare să mănânc, că eram o grasă eu. Bon. Asta pe de-o parte. La „Cronica Cârcotașilor” venea Mistrețu, care-și punea și acela pe cap peruca”.

„M-am săturat de miștouri cu mine. Știi cât am plâns? Știi cât am suferit? Și mai e o chestie. Ia uitați-vă bă voi la colesterolul vostru în 2020. Că eu când mă uit la al meu, îmi place și l-aș pupa puțin pe gură. Voi?

S-a făcut mișto de m-au schilodit. M-au pus în genunchi. M-au rupt în două. Și-am întrebat și eu șa retoric, zic „Bă, nu mă fac proastă, mă fac într-un grasă, grasă, grasă. Mă, dar dacă excludem chestia asta, ce mai facem acum?,” a mai povestit Teo Trandafir.