Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Adevărul: de ce nu a reușit România să se califice în finala Eurovision 2018! Dezvăluiri de ultimă oră

  1. Home/
  2. News/

Mandatul lui Klaus Iohannis, pe politică externă, a fost mai slab ca al oricărui alt președinte. Pe politică internă a fost ca și inexistent, acesta ieșind public doar în anumite momente pentru a-și crea imagine. Diplomați fără voce, un MAE încărcat de toate fiicele, fii, iubitele, amantele politicienilor au făcut ca România să-și deprecieze brandul de țară mai mult ca oricând, ajungând practic oaia neagră a Europei.

Trăistariu, care a s-a clasat pe locul şapte în finala Eurovision România 2018, susţine că eşecul de la Lisabona poate fi pus şi pe seama faptului că în Selecţia Naţională nu mai există un juriu de specialitate, iar reprezentantul este ales exclusiv pe baza voturilor telespectatorilor. „Asta se întâmplă când laşi votul la întâmplare, fără mâna unor specialişti. Din păcate, publicul românesc nu este fan Eurovision. Şi atunci, el, publicul, neurmărind fenomenul, votează la plesneală ori la cea mai mică influenţă venită din exterior. (…)

Da, sunt revoltat! Pentru că, la finala românească, timp de 57 de minute trupa The Humans era cu 500 de voturi în spatele locului doi. În ultimele 3 minute au crescut cu 1000 de voturi şi au câştigat. În ultimele 3 minute, după ce au stat 57 de minute pe locul 2. Matematic, e imposibil. Nu ştiu cine a făcut măgăria, dar faptul e consumat! Concluzia e simplă: când îţi baţi joc de concurs şi de concurenţi, Universul îşi bate şi el joc de tine. Pentru că totul în viaţă se întoarce ca un bumerang“, susţine Trăistariu, potrivit Adevrul.

În ceea ce priveşte prestaţia reprezentanţilor României în cea de-a doua semifinală Eurovision 2018, cântăreţul subliniază că piesa „Goodbye“ „nu era cea mai rea din concurs“ şi o felicită pe solistă, Cristina Caramarcu, pentru vocea impecabilă, însă are şi câteva reproşuri. „Însă unde e refrenul? Piesei îi lipseşte un refren fredonabil. Azi dimineaţă (10 mai – n.r.), la casele de pariuri din Europa, ţara noastră era pe locul 37 din 42. Înseamnă că, după primele repetiţii, chiar n-au adus niciun plus ca să urce în clasament în ochii publicului. Încă ceva…De ce văd aceeaşi lene de a încropi un show fain pe scenă? Cum să te duci cu…nimic? Cum să te prezinţi acolo cu acelaşi show pe care l-ai avut şi la selecţia naţională? Ce e aşa greu să găseşti o idee? Asta se întâmplă când nu câştigi pe bune! Pierzi mai mult decât ai fi câştigat dacă ajungeai pe locul al II-lea la finala românească“, este de părere Trăistariu.

Poate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook