Adevărul despre Alexandru Cumpănașu! Cum a mințit pe toată lumea

25 sept. 2019
Adevărul despre Alexandru Cumpănașu! Cum a mințit pe toată lumea

Adevărul despre Alexandru Cumpănașu a ieșit la iveală. Unchiul Alexandrei nu a absolvit nicio facultate în România. Acesta a recunoscut totul astăzi. 

În urma scandalului legat de diploma sa de licență, Alexandru Cumpănașu a făcut câteva clarificări. Acesta a declarat, astăzi, la Antena 3, că nu are o diplomă de licență, dar și că nu a absolvit o facultate aici în România.

Cumpănașu s-a înscris în Elveția la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor. Momentan, acesta nu are o diplomă de absolvire pentru că lucrarea sa de diplomă încă nu a fost verificată de universitatea respectivă.

„M-am înscris la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor din Elveţia, sunt în faza în care am dat examenul final de mai bine de jumătate de an. Deci am absolvit-o de facto. Procedura finală este aceea de a susţine lucrarea de diplomă, pe care am terminat-o, profesorul mi-a dat ok-ul pe ea, trebuie doar să fie verificată antiplagiat de universitatea de acolo.

Este vorba despre un Executive Master pentru care nu ai nevoie de diplomă de licenţă. Numai în România sistemul de învăţământ te obligă la nişte idioţenii din astea”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Astăzi, a apărut în spațiul public o informație potrivit căreia, Cumpănașu nu ar fi absolvit examenul de Bacalaureat. În urma acestui scandal, ministrul Culturii a reacționat.

”Nu am făcut vreo verificare pe mandatul de la Educație. Nu mi-a cerut nimeni. În cele 45 de zile cât am fost interimar la Educație nu mi-a cerut nimeni nimic. Eu nu am dat nicio declarație așa cum am văzut și eu și am părut și eu foarte mirat. Nici pe departe nu am declarat așa ceva. Și nici nu am ieșit în presă să am vreun punct de vedere sau să facem vreo verificare în cele 45 de zile cât am susținut interimatul”, a spus Daniel Breaz.

Informația este una foarte gravă având în vedere faptul că Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale.