Adevărul despre femeia cu care a fost surprins George Burcea! Andreea Bălan e terminată: Ce s-a aflat

S-a aflat tot adevărul despre femeia cu care a fost surprins George Burcea. Andreea Bălan este terminată. Sunt detalii la care nu se aștepta nimeni.

Adevărul despre femeia cu care a fost surprins George Burcea

În ultimele zile au ieșit la iveală amănunte incendiare din relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi se află la un pas de divorț și s-a speculat faptul că Burcea ar avea o amantă. Acum s-au aflat toate detaliile despre această femeie.

Actorul a fost surprins în compania unei femei misterioase, iat toată lumea a crezut că aceasta este amanta lui și motivul despărțirii de Andreea Bălan.

De altfel, George Burcea a petrecut una dintre primele zile departe de căminul conjugal în compania unei tinere. Este vorba despre o femeie de 33 de ani, cu care a fost coleg de facultate și care acum îi este și colegă la teatru.

Cât despre zvonurile despre o eventuală idilă între cei doi, nu ar fi nimic adevărat. Femeia este căsătorită și chiar are un copil de doi ani, conform impact.ro.

După ce Andreea Bălan a confirmat că, într-adevăr, lucrurile între ea și soț s-au încheiat, Burcea și-a luat obiectele personale și s-a mutat din locuința conjugală, la un prieten. Acolo a primit o vizită din partea unei femei. Cei doi au plecat apoi împreună, de data asta la adresa ei.

Loading...

Revista Presei