Adevărul despre plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1! La ce a renunțat vedeta? Totul a ieșit la iveală

Andreea-Berecleanu-ce-rușine.-Părinții-vedetei-Antena-1-au-reacționat-imediat-”A-fost-totul-strict”-2

S-a aflat tot adevărul despre plecarea de la Antena 1 a Andreei Berecleanu. La ce a renunțat vedeta? Acum a ieșit la iveală și salariul pe care îl avea aceasta la trustul Antenelor.

Adevărul despre plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1!

Andreea Berecleanu dezvăluia, imediat după plecarea de la Antena 1, că ea și-a dorit acest lucru. După 17 ani la același post TV, vedeta nu a mai vrut să-și prelungească înțelegerea în alte condiții decât cele stabilite inițial. Mai mult, prezentatoarea a dezvăluit că au fost „multe dedesubturi”, fapt pentru care a luat această hotărâre.

Timp de 17 ani a fost imaginea Observatorului Antenei 1, dar decizia de a pleca a fost una grea dar și justificată. Mulți s-au întrebat și încă se întreabă cât căștiga și dacă acesta ar fi unul dintre motivele pentru care și-a dat demisia.

Răspunsul se regăsește, potrivit fostului soț, Andrei Zaharescu, fost purtător de cuvânt al Guvernului, în declarația de avere a acestuia.

Andreea Berecleanu câștiga în 2012 un salariu de 224.000 de lei brut, adică 18.666 de lei pe lună. Între timp, vedeta ajunsese să câștige de la Antena 1 500 de euro lunar, conform playtech.ro.

Andreea Berecleanu a decis să părăsească pupitrul știrilor Observator după 17 ani. Aceasta va rămâne în zona de comunicare și va lucra la proiectele pe care deja le are și va încerca să dezvolte și altele, alături de grupului de clinici Cronos Med, fondat de dr. Constantin Stan.

Revista Presei