Adevărul despre Ştefania, iubita lui Speak de la Asia Express. Cine este de fapt

speak-si-stefania-1-1024×625

Cristina Ştefania, iubita lui Speak, alături de care a participat la emisiunea Asia Express, a reuşit să surprindă telespectatorii prin naturaleţea sa şi modul în care a făcut echipă cu artistul. Cu toate acestea, puţine sunt lucrurile care se ştiu despre ea înainte de show-ul TV.

Speak şi Ştefania nu vor uita niciodată Asia Express

Aventura Asia Express de la Antena 1o să rămână o experință unică și neînlocuit pentru Speak și iubita sa, Ștefania. Cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa chiar în timpul emisiunii, aceasta acceptând şi devenind astfel logodnica lui.

Cuplul s-a făcut remarcat prin naturalețe, dar și prin iubirea necondiționată de care au dat dovadă pe tot parcursul emisiunii, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de vreo 10 ani.

Cine este de fapt Ştefania

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la un liceu de arte care a ajutat-o foarte mult să se formeze profesional. Tânăra este singură la părinţi, printr-o alegere personală, deoarece nu i-a lăsat niciodată să aibă alţi copii.

”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, spunea aceasta acum ceva timp.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a cochetat mereu cu dansul, iar în anul 2015 s-a mutat în București acolo unde a reușit să lucreze cu mulți artiști în vogă precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe.

Tot aici la București l-a cunoscut și pe Speak care a făcut-o să-și găsească pasiunea și pentru muzică. Tânăra are astăzi mai multe piese pe internet care au reuşit să surprindă fanii cu adevărat.

Asia Express, final de emisiune

Asia Express și-a desemnat miercuri seară căștigătorii. Marele titlu și amuleta de 30.000 de Euro au ajuns la chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, după ce Speak și Ștefania au fost învinşi după o zi întreagă de străbătut orașul.

Citește și:

Revista Presei