Adevărul despre tatăl Deliei Matache! Cu ce se ocupă de fapt acesta acum

bomba-mondena-delia-cucerita-de-un-barbat-talentat-vedeta-a-recunoscut-public-382427

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România are un secret bine ascuns. Până acum! S-a aflat adevărul despre tatăl blondei de la Antena 1. Cu ce se ocupă și de ce stă departe de artistă? Toate detaliile bine ascunse au ieșit acum la iveală.

Puți știu povestea de viață a Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Tatăl ei a ales să plece departe de familie și să urmeze calea Domnului. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de zece ani.

Adevărul despre tatăl Deliei Matache

Delia Matache este o artistă de succes. Dacă despre cariera sa artistică se știe tot, de la începuturile cu N&D și până acum, despre viața sa personală sunt cunoscute doar câteva amănunte. Familia Deliei nu a fost niciodată un subiect tabu pentru solistă, care a vorbit deseori depre mama sa, Gina Matache, dar și despre sora sa, Oana. Cu toate astea, în majoritatea cazurilor, interviurile legate de viața personală s-au oprit la întrebările despre tatăl ei, Ion Matache. Acesta a ales deja de ani buni să se alăture bisericii și să urmeze calea Domnului.

Bărbatul a părăsit căminul conjugal și a decis să trăiască în post și rugăciune, la Muntele Athos. Niciun membru al familiei nu l-a judecat vreodată pentru alegerea făcută, cu atât mai puțin Delia, care are o relație aparte cu Divinitatea. „La volan devin mai credincioasă. Recunosc că în rest mai uit, dar la volan îmi dau seama că viața este în mâinile mele sau ale șoferului. Mai zic și „Doamne ajută!”, iar când trec pe lângă biserică îmi fac întotdeauna semnul crucii”, a declarat Delia, pentru unica.ro.

Tatăl Deliei s-a întors în aprilie a lui 2018 de la Muntele Athos, din cauza unor probleme de sănătate. „Fostul meu soț nu se simte bine, a venit acasă de ceva vreme, a fost și pe la medici, pentru analize, acum se află sub tratament. Nu știu când va pleca din nou, până atunci își face rugăciunile acasă”, a declarat mama Deliei.

Revista Presei