Adevărul rușinos al Innei! Ar vrea să uite ce a făcut în trecut. Cuvinte grele la adresa vedetei

12 apr. 2020
Adevărul rușinos al Innei! Ar vrea să uite ce a făcut în trecut. Cuvinte grele la adresa vedetei

Inna este una dintre cele mai cunoscute și invidiate vedete din România. Înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus, artista rupea toate topurile cu piesele ei. A cunoscut succesul în țară, dar mai ales în străinătate.

Adevărul rușinos al Innei!

Dacă în ceea ce privește muzica este o artistă de talie internațională, nu același lucru se poate spune despre trecutul vedetei. Aceasta a vrea să uite totul, mai ales că mulți oameni importanți i-au aruncat cuvinte grele.

În plină pandemie de coronavirus, când artiștii au rămas șomeri din cauza anulării evenimentelor și concertelor, situația pare fără ieșire pentru Inna. Puțină lume știe că aceasta are altfel de studii la bază, dar nu se poate baza deloc pe ele.

Inna a urmat cursurile Facultății de Științe Politice a Universității Ovidius din Constanța, dar, se pare că nu le-ar fi absolvit. Cel puțin asta susțin foștii ei profesori care nu au deloc vorbe frumoase la adresa vedetei.

„Îmi amintesc vag de ea, pentru că nu prea frecventa cursurile și nici nu era genul de student care să iasă cu ceva în evidență”, a declarat profesoara de engleză a Innei, lector universitar Oana Tătaru.

Dar asta nu e tot. Nici prorectorul Universității, conferențiar universitar Florin Anghel, nu are cuvinte de laudă la adresa cântăreței. Din punctul lui de vedere, Inna nu are calitățile unui analist politic sau pe acelea ale unui politician.

Inna a câștigat o avere din muzică

Până să vină pandemia de coronavirus, Inna era una dintre cele mai căutate și mai costisitoare cântărețe. Cerea o avere pentru o apariție de doar 40 de minute. Pentru un concert, Inna cerea 15.000 de euro + TVA, dar cheltuielile nu se încheiau aici.

Artista dorea ca transportul să-i fie plătit, două bilete de avion la business class, asta în cazul în care e vorba de o distanță mai mare de 300 de kilometri.

Inna era mereu cazată la un hotel de 5 stele, iar camerele pentru instrumentiști erau, de asemenea plătite de cel care o dorea la concert.