Adevăruri nespuse despre Bianca Andreescu! Dezvăluirile șocante făcute de echipa Simonei Halep

Meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor a ținut întreaga Românie cu sufletul la gură. Deși sportiva din Canada era favorită, experiența și talentului fostului număr 1 mondial au primat. O luptă aprigă între două campioane, ambele cu origini românești, finalizată cu o victorie superbă a Simonei Halep.

Bianca Andreescu are 19 ani și este noua senzație din tenis. Aceasta a fost susținută intens de autoritățile canadiene, încă de când era un copil, iar performanța ei a venit ca urmare a unei investiții mai degrabă publice. În schimb Simona Halep a ales să rămână în România, să-și reprezinte țara și să depună eforturi financiare uriașe din bugetul familiei sale pentru a se putea antrena.

Cosmin Hodor, cel care se ocupă de partea de comunicare, din echipa Simonei Halep a postat pe facebook un mesaj în care face un rezumat al realității, pe care mulți refuză să o accepte. Bianca Andreescu nu reprezintă România, iar Simona este în continuare singura noastră mândrie națională și are nevoie de sprijinul fanilor săi, la fel ca și înainte.

Ce a transmis PR-ul Simonei Halep

„Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania.

Trebuie sa mulțumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag.

Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna!
@simonahalep

#romania #romanianfedcupteam
#romaniandaviscupteam #fighter #proud #performance #sports #makinghistory”, a scris pe facebook Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep.

 

Loading...

Revista Presei