Adio Lady Gaga! Bradley Cooper are o nouă iubită! Este o actriță celebră și deja se afișează peste tot cu ea

lady gaga

După succesul incredibil al filmului A Star Is Born, toți fanii lui Bradley Cooper și ai lui Lady Gaga au dorit să-i vadă pe cei doi împreună. Ba chiar s-a speculat că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Deși ambii au negat, relația lor a fost intens comentată de tabloidele din întreaga lume.

Zgomotul creat a dus totuși la finalul poveștilor de dragoste pe care cei doi le aveau cu partenerii lor de viață. Bradley Cooper s-a despărțit de top modelul Irina Shayk, cu care avea și un copil, iar Lady Gaga de logodnicul ei, Christian Carino, care era și agentul ei totodată. Artista s-a afișat la șase luni de la separare, cu Dan Horton, un inginer de sunet care deține compania Audio Engineering Group.

Iar acum și Bradley Cooper a ieșit în evidență cu noua lui relație. Actrița cubaneză, Ana de Armas, în vârstă de 31 de ani, este noua cucerire a celebrului actor. Ea este viitoarea Bond Girl.

Cine este noua iubită a lui Bradley Cooper

Ana De Armas joacă în filme de când avea doar 12 ani. Debutul și l-a făcut în 2006, în producția spaniolă Una Rosa De Francia, iar ulterior s-a mutat în Spania, unde a primit multe roluri. De altfle a și obținut cetățenia spaniolă. În 2014 s-a mutat la Los Angeles și a început să meargă la castinguri. Astfel a ajuns în 2015 să joace în Knock Knock, alături de Keanu Reeves.

Ana și Bradley se cunosc din 2016, când cei doi au jucat împreună în War Dogs, un film care a strâns 86 de milioane de dolari. Practic acela a fost momentul cheie pentru actrița cubaneză, care a început să fie foarte curtată de producători. Astfel s-a ajuns ca ea să fie următoarea Bond girl în cel mai recent film cu agentul 007, No Time To Die.

Revista Presei