Adriana Bahmuțeanu spune că a fost abuzată în copilărie. Mărturisiri de coșmar: este pentru prima dată când recunoaște ce i s-a întâmplat

adriana bahmuteanu

Momente de coșmar pentru o celebră vedetă. Aceasta a mărturisit chinurile prin care a trecut ani de zile. A fost abuazată și traumatizată, iar coșmarurile au durat ani de zile și încă se resimt. 

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente de coșmar. Vedeta a mărturisit că a fost abuzată și traumatizată în perioada copilăriei, lucru care a dus la coșmaruri și atacuri de panică ani la rând.

Aceasta a relatat trăirile pe care le-a avut în școală, în perioada comunismului. Vedeta avea o învățătoare care abuza elevii. Uneori apela la palme, alteori la celebrul indicator care le rupea mâinile elvilor.

Vedeta a mărturisit că la un momentdat, ajunsese în stadiul de a considera normal comportamentul violent al învățătoarei și preluase și ea apucăturile respectivei, pe care le exercita asupra surorii sale mai mici.

”Sora mea învăța să scrie și să citească acasă pentru că eu o băteam cu linia la palme, că așa învățasem eu la școală”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Un adevărat coșmar

După ani buni de la această tortură, vedeta a ajuns la concluzia că dacă o astfel de întâmplare avea loc la momentul actual, învățătoarea respectivă nu ar fi fost atestată.

Ea a mărturisit că toată perioada copilăriei a fost un adevărat coșmar și se poate declara un copil traumatizat având în vedere cele trăite ani în șir.

”A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat.

Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mai adăugat vedeta.

Revista Presei