Advăruri nespuse despre Ana Porgras. Cum și-a înșelat aceasta antrenorii? La fel a făcut și cu Zanni. Detalii neștiute până acum (EXCLUSIV)

18 iul. 2021
Advăruri nespuse despre Ana Porgras. Cum și-a înșelat aceasta antrenorii? La fel a făcut și cu Zanni. Detalii neștiute până acum (EXCLUSIV)
Ana Porgras

Ana Porgras este ultima campioană mondială a României la gimnastică artistică. Aceasta era una dintre membrele de bază ale echipei olimpice, iar antrenorii lucraseră mult cu ea pentru a atinge performanța. La doar 18 ani, însă ea a spus că nu mai vrea să concureze. Fix înainte de Olimpiadă.

Toată lumea a încercat să o facă să revină la lot, mai ales că era un nume important în echipă, cu exerciții dificile, care ar fi contat foarte mult în lupta pentru medalii. Doar că Ana Porgras nu a mai vrut să intre în sală. A preferat să se întoarcă acasă, la Brăila și să se refugizez în brațele unui tânăr cu care și-a petrecut întreaga vara.

Ana Porgas a fost mereu egoistă

Echipa României, din care făceau parte Cătălin Ponor, Sandra Izbașa și Larisa Iordache a cucerit bronzul atunci. Au mai urmat încă două medalii, un aur prin Sandra și un argint prin Cătălin pentru delegația României. Fetele erau veterane în echipă și munciseră enorm ca să-și reprezinte cu mândrie țara.

Ana Porgras a preferat viața ușoară. Cu renta viageră de aproximativ 1000 de euro a considerat că poate trăi decent. Ulterior s-a mutat la Brașov și a început să lucreze într-un salon de cosmetică, mai exact să facă manichiuri.

Jurnaliștii de la ziare.com au fost stupefiați să afle cu ce se ocupă și i-au scris povestea. Astfel a intrat și în atenția celor de la Kanal D pentru Survivor România. Și din nimeni a devenit brusc vedetă, atașându-și numele de cel al lui Zanni.

Ana Porgas, vedetă de Loft. A luat cluburile de fițe la rând

Și-a dorit să devină influencer și să câștige și ea bani din promovarea diverselor produse pe Instagram. A reușit să-și crească foarte mult contul, folosindu-se de imaginea câștigătorului Survivor România, iar când acesta a aflat că cea pe care o considera prietenă, în fapt doar s-a folosit de el, s-a supărat foarte tare.

Acum Ana Porgras își postează fotografii din Loft și deja crede că face parte din liga vedetelor. În realitate a fost o sportivă cu enorm talent, dar care a ales mereu calea ușoară. Lipsită de ambiție și coloană vertebrală, fosta gimnastă și-a dat arama pe față și după finala Survivor România.

Vezi și Ana Porgras, cel mai urât gest față de Zanni. Motivul real pentru care cei doi s-au certat definitiv. Ce scria cu adevărat în acel mesaj și cine l-a trimis (EXCLUSIV)