Ai probleme cu somnul? Lidia Fecioru dezvăluie leacul naturist minune care te ajută să te odihnești foarte bine

19 iul. 2020
Ai probleme cu somnul? Lidia Fecioru dezvăluie leacul naturist minune care te ajută să te odihnești foarte bine

Din ce în ce mai mulți români suferă de insomnie. Fie că vorbim de stresul excesiv, fie că vorbim de alte cauze, insomnia este o problemă reală care afectează ulterior toate aspectele vieții. Lidia Fecioru dezvăluie trucul simplu care te scapă de această problemă.

Bioenergoterapeul susține că, pe lângă toate tratamentele medicamentoase care tratează această problemă, mai există și o serie de leacuri naturale care pot ajuta. Dintre acestea, specialista susține că tinctura de propolis dă cele mai bune reazultate și facilitează un somn lung și liniștit.

Mai mult decât atât, acest tratament natural ajută și la întărirea sistemului imunitar. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 20 de picături de tinctură de propolis în jumătate de pahar de lapte. Amestecul rezultat se bea seara înainte de culcare.

Trucul simplu prin care scapi de insomnie: Lidia Fecioru dezvăluie leacul naturist care te ajută

”Se ia tinctură de propolis și se pun douăzeci de picături în jumătate de pahar de lapte. Se bea seara, înainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul și tot ce înseamnă tractul digestiv. De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihnă. Dacă suportăm mai greu laptele, îl putem pune în orice ceai”, a declarat Lidia Fecioru.

Propolisul, considerat un antibiotic natural, care tratează numeroase afecțiuni ale pielii și organelor interne. Acesta este de asemenea bogat în flavonoide, ceea ce înseamnă că are proprietăți antioxidante, antifugice și antibacteriene.

De asemenea, propolisul este un excelent antiviral, antiinflamator, stimulează formarea de anticorpi, ajutând la întărirea sistemului imunitar.