Ai visat flori? Ce semnifică culoarea acestora și ce înseamnă florile uscte într-un vis. Pot prevesti mai multe situații

de: Ana Toma
22 mart. 2021
Ai visat flori? Ce semnifică culoarea acestora și ce înseamnă florile uscte într-un vis. Pot prevesti mai multe situații
Flori albe

Ți se întâplă de multe ori să visezi flori? Fie că le primești, i le dai cuiva sau pur și simplu le visezi într-un decor, asta nu înesamnă că ele nu au o semnificație. Totul depinde de culoare, dar și de aspectul lor.

Uneori visele ne transmis indirect temerile noastre sau planurile pe care le aveam în subconștient. Oricum ar fi, o variantă este să luăm în seamă aceste semne. Ne-ar putea ajuta pe viitor mai mult decât credem.

Flori albe

Ai avut un vis în care a apărut un buchet de flori albe? Nu trebuie să te îngrijorezi. Asta înseamnă doar că ți s-a întâmplat ceva care te-a făcut să treci de la o stare emoțională la alta. De asemenea, o altă semnificație a cestui vis este faptul că urmează să primești o invitație care îți va schimba complet dispoziția și pe care nu o poți refuza.

Dacă visezi un buchet de flori de grădină, înseamnă că vei avea parte de tot norocul pe care îl căutai, iar lucrurile vor începe să se întâmple pur și simplu.

Pe de altă parte, dacă visezi că florin sunt uscate, este posibil să primești un semn despre o boală a unei persoane apropiate ție. De asemenea, ele îți mai pot arăta faptul că nu îți atingi întregul potențial și vei avea parte de situații dezamăgitoare. Nu e un capăt de lume, mai poți încă să schimbi ceva.

Flori roșii și galbene

Dacă ai visat flori roșii, este un semn bun. E vorba despre blândețe, bunătate, iar toată lumea știe că roșul este culoarea pasiunii, a iubirii și a energiei, deci s-ar putea să primești puțină inspirație și dragoste de la o anumită persoană.

Florile galbene au și ele semnificația lor atunci când apar un vis. Ele pot prezice dificultăți destul de dureroase, legate de aprecierea ta față de o altă persoană. Este nevoie să știi când trebuie să apreciezi și când trebuie să depui și tu un efort. Nu tot timpul cineva trebuie să piardă.

Flori de liliac

Florile de liliac apar și ele de multe ori în vise. Ele reprezintă momente fericite, dar și dragoste. Un buchet de flori de liliac în vis poate semnifica o conversație deschisă cu persoana iubită și rezolvări pe același plan.

Florile de soc pe de altă parte, semnifică vindecarea. Dacă o persoană apropiată a avut probleme, și-ar putea regăsi sănătatea în curând. Acest vis ma poate semnifica longevitate, dar și fericire. Oricum ar fi, florile de soc reprezintă mereu ceva bun, sub orice formă ar apărea ele.