Ajutor nesperat pentru pensionari! Cum se poate beneficia de acesta. Se folosește un model internațional

pensionare

Anunţ important pentru mulţi pensionari aflaţi în aceste zile în dificultate. Ei vor primi de la Primărie pachete cu mâncare neperisabilă şi produse importante de igienă în această perioadă teribilă de pandemie coronavirus. Veştile sunt promiţătoare pentru cei aflaţi în dificultate, în special pentru persoanele care se află în Bucureşti. Ce aveţi de făcut dacă aveţi nevoie de ajutor vedeţi în rândurile de mai jos. 

Anunţ important privind pachetele pentru bătrâni

Gabriela Firea, primarul oraşului Bucureşti, a explicat, miercuri, că Primăria Capitalei urmează să ofere pachete de ajutor pentru pensionarii din oraş. Acestea constau atât în alimente neperisabile, precum şi în produse de maximă necesitate în această perioadă, dezinfectanţi, măşti şi mânuşi.

Edilul Capitalei a postat recent un mesaj pe Facebook, chiar din Centrul pentru Seniori al COraşului Bucureşti, acolo unde pregătirile sunt în toi. ”Ținem legătura cu mii de pensionari care nu au familia aproape. Centru Municipal pentru Seniori se implică pentru a-i ajuta pe pensionari. Pachetele sunt preluate din modelul internațional pe care îl aplică Crucea Roșie în perioade foarte dificilă. Sunt alimente care nu sunt perisabile și se gătesc în casă”, a transmis Gabriela Firea.

Ce conţin pachetele oferite de PMB

Conform primarului, pensionarii din Bucureşti vor primi alimente de bază: orez, făină, mălai, cartofi, conserve de carne, conserve de pate, ulei, sare, zahăr și chiar dezinfectant, măști și mănuși. Mai mult, aceștia vor primi și o revistă informativă.

Anunţul primarului Gabriela Firea

„Ma aflu la Centrul pentru seniori al Capitalei. Pregatim pachete cu alimente de baza si materiale de protectie pentru seniorii cu venituri foarte mici si fara alt sprijin din partea familiei. Stam la distanta recomandata de medici, rasfirati. Iata numerele de telefon ale Centrului, la care pot apela toti seniorii din Bucuresti care se confrunta cu dificultati:

0785 199 197
0784 253 108
0762 337 436
0786 251 696
0784 227 489
0785 211 439

De asemenea, voi spune si ce am aflat despre poluarea grava din Bucuresti si judetul Ilfov. Cetatenii trebuie sa stie adevarul!”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Citește și:

Revista Presei