Alertă de gradul 0 la Caracal! În ce loc ar fi ascuns Dincă oasele Alexandrei

aktual24

Alertă de gradul 0 la Caracal! Apar informații șocante despre rămășițele Alexandrei Măceșanu. Este vorba despre locul unde se suspectează că ar fi ascuns Gheorghe Dincă cadavrul fetei.

Nu este prima dată când se vorbețte despre acest lucru. Rămășițele fetei s-ar afla în cimitir, în mormântul familiei sale. În acest sens, oamenii legii au cercetat locul.

Șeful groparilor a dat ultimele detalii.

„Au intrat în cimitir, m-au întrebat care e mormântul familiei lui Dincă Gheorghe şi le-am arătat. Aici, au verificat dacă umblase cineva la stratul de beton”, a declarat șeful groparilor din cimitir, conform A1.ro.

Alexandra Măceșanu a dispărut în urmă cu câteva luni. Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie, a răpit-o și a ucis-o. Deși a trecut foarte mult timp, oamenii legii încă nu au o dovadă clară că fata ar fi moartă.

Anchetatorii au găsit în butoiul din curtea agresorului mai mulți dinți și o bucată de maxilar. DIICOT a anunțat că aceste rămășițe aparțin Alexandrei, dar familia acesteia nu a vrut să creadă că fata lor este moartă și au cerut o expertiză internațională, la îndemnul lui Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra în momentul în care a găsit-o vorbind la telefon. Fata sunase la 112, dar din păcate, autoritățile au acționat prea târziu.

Criminalul a mai făcut o victimă, pe Luiza Melencu. Fata care a dispărut înaintea Alexandrei.

Revista Presei