Alertă la Caracal! Ce au decis judecătorii? Decizie importantă pentru Gheorghe Dincă

16 nov. 2019
Alertă la Caracal! Ce au decis judecătorii? Decizie importantă pentru Gheorghe Dincă

Alertă la Caracal! Magistrații de la Tribunalul București au luat o decizie foarte importantă în ceea ce-l preivește pe Gheorghe Dincă, bărbatul care a îngrozit o țară întreagă.

Bărbatul va rămâne în închisoare. Mandatul de arestare a fost prelungit pentru încă 30 de zile, au decis judecătorii.

„Ceea ce vă pot spune este ca inculpatul Dinca Gheorghe a fost de acord cu prelungirea arestarii preventive aşa cum a fost de acord şi dăţile precedente. S-a comportat normal ca de fiecare dată când apare în faţa judecătorului, iar de declarat nu a avut ce să declare decât că este de acord cu prelungirea măsurii de arestare preventivă. Procedura nu a durat mult, până în 10 minute. Practic, ca orice inclupat a stat în boxa acuzatilor si e păzit de garda, de politie”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, apărătorul lui Gheorghe Dincă, la Romania TV.

Agresorul a șocat toată România, după ce le-a răpit, abuzat şi ucis pe Luiza Melencu, o adolescentă de 18 ani, dispărută în luna aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani, dispărută în luna iulie.

Criminalul a recunoscut totul

Oamenii legii au găsit în butoiul din curtea lui Dincă cenuşă, fragmente de oase şi dinţi. Potrivit testelor realizate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti, acestea aparțin în proporţie de 99,93% Alexandrei Măceşanu.

Părinții fetei neagă în continuare că fata lor ar fi moartă. În aceeași situație sunt și părinții Luizei.

De asemenea, Dincă le-a indicat anchetatorilor unde s-ar afla o altă victimă. DIICOT a găsit mai multe oase la liziera unei păduri din Caracal. Din păcate, autoritățile nu au putut stabili ale cui sunt rămășițele găsite din cauza faptului că acestea erau foarte deteriorate.