Alertă pentru toți cei care au această grupă de sânge! Nu mai bea aceste lichide niciodată

analizele_de_sange_86201200

Alertă pentru persoanele care au această grupă de sânge! Nu trebuie să mai consume aceste lichide. Potrivit mycentralhealth.com, fiecare persoană ar trebui să consume un anumit tip de ceai, în funcție de grupa de sânge.

Grupa 0

Persoanele care au grupa de sânge 0 ar trebui să evite laptele și glutenul, susțin specialiștii. Aceștia pot avea probleme cu acidul gastric.

Cei cu această grupă de sânge ar trebui să ceaiuri sunt din ghimbir, ginseng, ceai verde, pătrunjel și măceșe. De asemenea, ar trebui să le evite sunt aloe, sunătoare sau mătase de porumb.

Grupa A

Cei care au grupa de sânge A sunt foarte emoționali și analitice. Pentru că se stresează foarte ușor, au niveluri mari de cortizol, hormonul stresului. Lor, le este recomandat ceaiul de iasomie, coada șoricelului, gălbenele, cimbru, măceșe sau sunătoare. Trebuie să evite ceaiul din măcriș și mătase de porumb.

Grupa B

Persoanele care se încadrează în această categorie au un metabolism lent, sunt predispuse la boli autoimune, probleme de greutate, oboseală cronică și insomnii. Cei care au această grupă au o fire letargică și să te simți frecvent lipsită de energie.

Deși au un sistem digestiv rezistent, sistemul imunitar nu face față în cazul infecției cu bacteria E.coli. De aceea, aceștia ar trebui să bea ceai verde, de păpădie, mentă și cimbru. Nu le face bine ceaiul de lumânărică sau de tei.

Grupa AB

Cei care au grupa de sânge AB sunt intuitivi, fac față foarte bine stresului și au un libido scăzut. Ei trebui să consume ceaiuri din plante verzi, precum mentă sau lemn de santal. Ceaiul de brusture, mușețel sau lemn dulce sunt și ele foarte bune.

Revista Presei